Cauta in Blog

miercuri, 15 decembrie 2010

Sfarsit de an cu cantec



Salut tuturor!
Pentru acest final de an cu multe multe evenimente, care mai de care mai artistice, mai traditionale si insotite de o iarna frumoasa si cuminte, cum demult n-am avut, am cateva povesti de impartasit.

Ieri, 14 decembrie, am participat la o un eveniment organizat de OSUT Cluj-Napoca, unde am fost invitati sa sustinem un mic recital caritabil in Mates Pub. Scopul evenimentului organizat de ei a fost strangerea de fonduri pentru casa de tip familial Maica Domnului. Alaturi de mine, a fost si Ionut Mangu, caruia ii multumesc din suflet pentru ca mi-a fost alaturi. Multumim OSUT pentr invitatie si Mates Pub pentru gazduire!

Astazi e o zi plina si cu ocazia aceasta vreau sa va invit printre fulgi de nea, in Piata Unirii, de la ora 17, pentru un spectacol de colinde, cu participarea Cenaclului de folk Observator (Emeric Imre, Ioan Onisor, Ionut Mangu, Alexandra Sidor, Claudia Ciobanu, Mirona Pascu, Roxana Zapartan).
Cateva ore mai tarziu, mai precis, de la ora 21, intreaga reteta de pilule din acest sezon va vor incanta cu tot soiul de cantece de iarna si colinde minunate in Clinica Le general- Eroilor nr. 18 : Claudia Ciobanu, Mara, Sorana Trif, Claudiu Aftimescu, Alexandra Sidor, Roxana Zapartan, Mirona Pascu. Multumim doctorului Ionut Mangu pentru toate serile in care a facut posibila eliberarea noastra, a pilulelor, pe toate soiurile de retete pentru oameni frumosi si cu nevoie de pilule de folk!


Nu in ultimul rand, joi in Irish&Music Pub, va concerta Emeric Set, ultima seara de folk sub felinare din iarna aceasta.

De asemenea, vineri, 17 decembrie, ora 20, va lansez invitatia la o seara caritabila organizata de Clubul Rotaract Cluj-Napoca, in parteneriat cu Rotaract Baia-Mare (Rotary International). Evenimentul "Banut pentru sufletel" se va desfasura la Euphoria Bier Garden - strada Cardinal Iuliu Hossu (fosta Pavlov, nr.25), unde grupul irlandez "The Nordic Fiddler's Bloc" vor sustine un concert extraordinar de colinde. De la ora 21, adresez invitatia la ultimul concert Ionut Mangu&Ioan Onisor, in Puzzle Cafe - strada Emile Zola nr.5. Intrarea costa 5 lei, iar posesorii de card Puzzle, au intrare libera.

Sambata, voi merge la Alba-Iulia si voi canta cateva cantecele pentru copiii de la casa "Rita Gargarita". Spectacolul incepe la ora 19, la Sala de festivitati MIO DELICIA, bd. Ferdinand nr. 32!


Va asteptam!

2 comentarii:

Pocan Ioan Valentin spunea...

Foarte frumoase aceste initiative!
Sper sa ajung si eu la cel putin una dintre ele.
Valentin Pocan

Roxana-Maria spunea...

La una dintre ele ai ajuns, chiar si din intamplare :D