Cauta in Blog

vineri, 29 octombrie 2010

A mai trecut o saptamana :)

Am prins cateva momente linistite, dupa o zi care a trecut..jumatate din ea doar, cu intervale de "ordine si disciplina"..am reimprospatat aerul din camera mea (care ma vede tot mai rar, mai nou) si apuc, asadar, sa spun doua trei cuvinte despre saptamana care a trecut.

Marti, 26 octombire, am participat la primul spectacol al Clubului Cultural Studentesc, in cadrul Cenaclului de folk Observator, alaturi de Emeric Imre, Alexandra Sidor, Ionut Mangu, Ioan Onisor Mirona Pascu si Claudia Ciobanu. A fost o seara plina, cu numerosi oameni talentati, din diverse domenii artistice: muzica, dans si teatru. Au mai participat, Ansamblul Folcloric Studentesc ”Romanasul” (dansuri, orchestra, solisti vocali si instrumentisti), Formatia de Break-Dance ”Infinit Skills” si Trupa de Umor ”BUM”. Prin urmare, a fost o seara spontana, am cantat intr-un mod foarte apropiat de public.. pentru ca asa se mai intampla:). Dar cum fiecare intamplare are parte si de multe zambete...am trecut la ziua de miercuri: Ce sa fie...

Pilula de folk no.2
27, octombrie, ne-am prezentat la a doua consultatie, pentru doze..supradoze..de fapt, tratamentul prescris de dl. doctor Mangu. Deocamdata, s-au administrat aceleasi pilule..pana se obisnuieste organismul cu fiecare substanta: Claudia Ciobanu, Mirona Pascu, Alexandra Sidor, Claudiu Aftimescu, Horatiu Roman si omul din umbra. Ne-am bucurat de prezenta tuturor oamenilor care au venit la clinica Le General si ii asteptam cu mare drag si multe pilule, si miercurea viitoare, 3 noiembrie. Pilule surpriza! A, era sa uit!.. seara s-a incheiat intr-un mod foarte placut, oamenii au simtit nevoia sa mai gadile corzile instrumentelor, si ne-am adunat in jurul unui foc metaforic, desigur.. (de fapt..era o scrumiera), am mai lungit putin atmosfera, dupa care am gasit drumul spre casa.

A venit si ziua de joi: Dupa o zi intreaga de seminarii, de dimineata buna, am incheiat intr-o nota la fel de muzicala, un mozaic acustic - cum am mai auzit. Mult asteptatul concert de toamna, Ioan Onisor si Ionut Mangu, Neli Biris, Raluca Irimie, Catalin Pop si Tudor Bilt, cred ca a fost o surpriza deosebita pentru toata lumea. Eu personal, ii felicit cu draga inima si ii admir pentru tot efortul depus, pentru ca au reusit sa deschida un zambet pe buzele tuturor, in seara ce a trecut. Si un alt zambet si mai mare si frumos:). Sa nu uitam, insa, ca draga noastra colega, Claudia Ciobanu, carismatica si cu pasiunea muzicii folk la inima, a deschis seara cu mare caldura si onoare, interpretand doua piese, compozitii personale, in fata numerosului public, as putea spune punctual si entuziast! Mai tarziu, intr-o mica pauza, Dudu Isabel si trupa Seven, au interpretat si ei doua melodii, cu tematici aparte, profunzime si fler, pastrand, totusi atmosfera calduroasa a serii.

As putea spune multe multe despre joia de folk din aceasta saptamana - bucurie, zambete, emotii, armonii , ritm, flori, toamna, amintiri, iubire, culori, buna dispozitie si oameni frumosi, printi si printese!- si nu mi-ar ajunge..si nu imi ajunge. Asa ca, pentru cei care au fost prezenti, cuvintele sunt de prisos..iar pentru voi, aceia care ati ales sa va petreceti seara pe alte meleaguri..data viitoare: think twice!

In schimb pentru mine, care am fost in mijlocul intamplarilor, a fost o seara minunata, pe care cu greu am acceptat sa o las zilei de ieri..dar s-a terminat in locul potrivit, cu omul potrivit, la momentul potrivit!







marți, 26 octombrie 2010

Pilula de folk


Le Général a deschis o clinică de folk. Doctorul Ionuț Mangu administrează "Pilula de folk" tuturor workaholicilor din Cluj. Fă-ți weekendul tău din mijlocul săptămânii, uită de școală și de job și ia-ți doza de pilule prescrise. Ora de administrare este 20.00, în fiecare miercuri la deja bineștiuta adresă: Eroilor nr. 18.







Tratamentul este unul deschis: Dacă vrei să cânți sau ai prieteni, rude, cunoștiințe care vor să cânte, microfonul este al vostru. Sub atenta supraveghere a Doctorului Ionuț Mangu.


Vremuri cu folk

Da, asa cum am spus, sunt vremuri cu folk, toamna a venit in note frumoase si vesele. Deja lucrurile se misca, timpul trece si noi il ajutam sa treaca cu bine. Pentru asta, miercurea trecuta, folkul ne-a adiministrat o Pilula magnifica.. de folk, cu folk si oameni frumosi. Claudia Ciobanu, Alexandra Sidor, Mirona Pascu, Horatiu Roman si omul din umbra au constituit tratamentul prescris de nimeni altul, decat doctorul Mangu, pe loc, la clinica "Le General". Cu siguranta, administrarea tratamentului nu a fost suficienta pentru o saptamana, prin urmare, sanatosi sau mai putin, trebuie sa ne prezentam miercuri, 27 Octombrie, la minunata clinica "Le general", pentru inca o (supra) doza de pilule.
Pentru cei saraci cu medicamentatia, care, totusi, nu v-ati prezentat la prima consultatie, va pot hrani apetitul si\sau curiozitatea cu cateva poze:


Dupa cum ati putut vedea, am recurs la supradoza, am continuat supradoza si lucram sa ne ajunga si saptamana aceasta. Asadar, va asteptam!
Miercuri, 27 octombrie, 2010
ora 20 fix!
Clinica Le General - Pilula de Folk
Compoziția rețetei din data 27.10.10:
100 mg Alexandra Sidor
100 mg Claudia Ciobanu
100 mg Horațiu Roman
100 mg Ionuț Mangu și Ioan Onișor
100 mg Mirona Pascu
100 mg Roxana Zapartan
și alte ingrediente surpriză!